Мала Сала

Спортскиот центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ покрај големата спортска арена во својата понуда има и помошна спортска сала односно мала сала, која што исто така ги исполнува професиналните стандарди за натпревари и тренизни за кошарка и одбојка, но и за други спортови како борење, џудо и бокс со соодветна опрема за истите. 

Вчитување...
Open images thumbnails
Кликнете за следна слика