Спортска Сала Борис Трајковски

 

СООПШТЕНИЕ

АКВА ПАРК

Конкурс

Конкурс за избор на Управител на Друштвото за изградба, управување и издавање на повеќенаменска сала БОРИС ТРАЈКОВСКИ ДООЕЛ Скопје
http://www.vlada.mk/konkursi/

НАСКОРОО!

4 тениски терени - проект на Агенцијата за Млади и Спорт од проектот 100 тениски игралишта

Втора летна сезона Градски Аква Парк

Понеделник - недела од 10.30 до 20.30

10 Јули 2014 20.00 часот

ОДБОЈКА МАЖИ полуфинале во CEV европска лига МАКЕДОНИЈА – ЦРНА ГОРА

10 Август 2014

КОШАРКА МАЖИ квалификации за Евробаскет 2015 година МАКЕДОНИЈА – БЕЛГИЈА

24 Август 2014

КОШАРКА МАЖИ квалификации за Евробаскет 2015 година МАКЕДОНИЈА – ДАНСКА

27 Август 2014

КОШАРКА МАЖИ квалификации за Евробаскет 2015 година МАКЕДОНИЈА – ДАНСКА

Септември 2014

Школа за бокс и кик бокс
понеделник - петок 19.00
тел. 30 89 659

Јуни 2014

Школа за пливање и ватерполо
понеделник - сабота
17.00-21.00 часот

Септември 2014

Школа за хокеј и уметничко лизгање

Септември 2014

Училиште за странски јазици и судски преводи ЛОГОС ЦЕНТАР

Септември 2014

Тренинзи по ритмичко спортска гимнастика со проф. Сузана Јовановска Рајковчевска
I Група - понеделник, среда и петок од 19:00-20:00
II Група - вторник и четврток од 19:00-20:00 и сабота од 10:00-12:00
Цена: 1 000 денари месечно

Септември 2014

Клуб за нуркање
Тренер: Јордан Топкоски
Термини: понеделник - недела од 10:00-16:00


rm_vlada_banner2

vardarscbt

posterplivawe

asd