Одговорно лице за посредување при остварувањето на правото на слободен пристап до инфорациите од јавен карактер

Роберта Теова
раководител на сектор за правни и општи работи
Тел: 071/342-949
 Email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Печати