Соопштенија

Монтиран висечкиот семафор во vip АРЕНА

Големата сала во СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ со нов изглед, поставен е модернизиран висечки семафор по светски стандарди за сите спортови.

Реновирање и поставување на нов семафор

Во изминатиов период интензивно се работи на подобрување на услугите во сите објекти во Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ.

Vip АКВА ПАРК - Забава за сите генерации

Најдоброто место за разладување покрај вода, вистинска забава, супер опуштена атмосфера и спас од горештините...

Известување за намалена цена за ладење или греење во VIP Арената

Со надеж дека намалената цена за затоплување или ладење на Vip Арената ќе значи поголема достапност за користење на овие услуги од страна на нашите клиенти-корисници

Нов професионален простор за ПИНГ-ПОНГ

Ви претставуваме нова содржина, нов простор во Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ за сите љубители на пинг-понгот

ЕНТЕРФЕСТ

Од 29.08 до 02.09 2018 година, на две сцени, надвор и внатре во Спортскиот Центар Борис Трајковски

 • homepage-footer-01.jpg
 • homepage-footer-02.jpg
 • homepage-footer-03.jpg
 • homepage-footer-04.jpg
 • homepage-footer-05.jpg
 • homepage-footer-06.jpg
 • homepage-footer-07.jpg
 • homepage-footer-08.jpg
 • homepage-footer-09.jpg
 • homepage-footer-10.jpg
 • homepage-footer-11.jpg
 • homepage-footer-12.jpg
 • homepage-footer-13.jpg
 • homepage-footer-15.jpg

Политика за колачиња

Локација

Арена Борис Трајковски

Булевар 8ми Септември бр.13
1000 Скопје, Република Северна Македонија

тел: +389 076 361-185; 071 318-966
email: info@scboristrajkovski.gov.mk