Настани

Златно Славејче 2021

17 Октомври 2021

12:00 часот

Саем на книга 2021

08-14 Септември 2021

Турнир одбојка - Бранко Хаџииљоски - Чајка

45-ти меморијален турнир во одбојка

"Бранко Хаџииљоски - Чајка"

 • home-page-footer-01.jpg
 • home-page-footer-02.jpg
 • home-page-footer-03.jpg
 • home-page-footer-04.jpg
 • home-page-footer-05.jpg
 • home-page-footer-06.jpg
 • home-page-footer-07.jpg
 • home-page-footer-08.jpg
 • home-page-footer-09.jpg
 • home-page-footer-10.jpg
 • home-page-footer-11.jpg
 • home-page-footer-12.jpg
 • home-page-footer-13.jpg
 • home-page-footer-15.jpg

Локација

А1 Арена Борис Трајковски

Булевар 8ми Септември бр.13
1000 Скопје, Република Северна Македонија

тел: +389 076 361-185; 071 318-966
email: info@scboristrajkovski.gov.mk