Настани

Модерни танци "Dance Off"

4-то издание на Интернационалниот натпревар во танц "Dance Off"

15-18.11.2019

Брајан Адамс

Shine a light

13.11.2019

Раста

09.11.2019

Talamasca

19.10.2019
(мала сала)

 • homepage-footer-01.jpg
 • homepage-footer-02.jpg
 • homepage-footer-03.jpg
 • homepage-footer-04.jpg
 • homepage-footer-05.jpg
 • homepage-footer-06.jpg
 • homepage-footer-07.jpg
 • homepage-footer-08.jpg
 • homepage-footer-09.jpg
 • homepage-footer-10.jpg
 • homepage-footer-11.jpg
 • homepage-footer-12.jpg
 • homepage-footer-13.jpg
 • homepage-footer-15.jpg

Политика за колачиња

Локација

Арена Борис Трајковски

Булевар 8ми Септември бр.13
1000 Скопје, Република Северна Македонија

тел: +389 076 361-185; 071 318-966
email: info@scboristrajkovski.gov.mk