Спортска Сала Борис Трајковски

Во состав на Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ се наоѓа и базен кој ќе биде во функција 12 месеци. Базенот има терен за одбојка на песок. Димензиите на базенот се 33m на 25m и ги исполнува условите за ватерполо натпревари. Во состав на базенот е проектиран и клуб за бокс кој ќе служи за реализација на тренинзи од страна на боксерските клубови.

Teрмини за рекреативно пливање:
понеделник - сабота 10:00 - 17:00  и  22:00 - 24:00
недела 10:00 - 24:00

Тренинзи во пливачката школа БЕТА:
понеделник - сабота 
17:00 - 18:00
18:00 - 19:00
19:00 - 20:00

Тренинзи по ватерполо:
понеделник, среда и петок 21:00 - 22:00
недела 09:00 - 10:00

Тренинзи за лица за посебни потреби:
понеделник - четврток
16:00 - 17:00

Цени за користење на базенот:

Дневен билет изнесува 200 денари.
Месечен билет изнесува 1 500 денари, за 3 пати во неделата.
Закуп на една патека за максимум 5 (пет) лица, за еден час изнесува 850 денари.
Цена на капа за пливање изнесува 600 денари.
Напомена: задолжително носење на капа за пливање.

Цени за Пливачкиот Клуб БЕТА:

Тренинзи за пливање 2 000 денари/6 пати во неделата/1 месец
Тренинзи за ватерполо 2 000 денари/6 пати во неделата/1 месец

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Контакт телефон : 02/30 89 659

 

rm_vlada_banner2

vardarscbt

posterБазен

Август
П В С Ч П С Н
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

plivawe

asd