Кој капацитет најмногу Ви се допаѓа

Developed in conjunction with Ext-Joom.comlogoscbt

Големата сала во СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ со нов изглед, поставен е модернизиран висечки семафор по светски стандарди за сите спортови. Семафорот е поставен на централна најсилна точка во големата спортска сала, vip АРЕНАТА.

http://www.g-sport.mk/vest-statija/68503/foto-montiran-e-visechkiot-semafor-vo-boris-trajkovski